home Udstyr Sådan lærer du hurtigt reglerne til en kabale

Sådan lærer du hurtigt reglerne til en kabale

At lægge en kabale er noget af det mest benyttede tidsfordriv i hele verden. Det eneste det kræver, er et simpelt spil kort med 52 forskellige kort i. Eller det var i hvert fald tilfældet før, computeren fik sit store gennembrud. For så snart computeren begyndte at blive allemandseje for godt og vel 20 til 30 år siden, så betød det også, at flere mennesker kunne lægge en kabale, da dette var et af de programmer, der var installeret på alle computere.

Problemet ved nogle af disse kabaler kan dog være, at de for nogle kan være svære at lægge. Jeg kan personligt huske den første gang, jeg skulle prøve at lægge en. Det var en svær opgave, ikke mindst fordi det også var nemt at komme til at lave en fejl eller måske endda flere fejl, som gjorde, at kabalen slet ikke kunne gå op.

Derfor er her et par råd og tricks, som du kan gøre brug af, hvis du gerne vil lære reglerne til en ny kabale så hurtigt som muligt.

Lær kabalen så hurtigt som muligt!

Herunder finder du nogle at de tricks, du kan gøre brug af. Allerede nu kan vi godt afsløre, at det langt hen af vejen er op til en at prøve sig frem. Man kommer ikke til at lære noget her i livet uden at give det et skud et par gange. Sådan gælder det stort set med alt, og det gør sig selvfølgelig også gældende med en kabale.

Se en video hvor andre lægger en kabale

Du kan starte med at sætte en video på, hvor andre viser, hvordan du skal lægge en. Du behøver ikke at finde en decideret guide til det, for det kan formentligt også godt vise sig at blive svært. Prøv blot at finde en video, hvor en anden lægger en.

Prøv dig frem

Dernæst skal du selv finde kortene frem eller måske finde frem til det sted, hvor du vil spille den, hvis det forgår på computeren, og så skal du simpelthen bare springe ud i det!

Læg den med en ven

Den sidste metode man kan gøre brug af er, at lægge den med en ven eller en veninde. Dette kan være en god ide, for hvis de har prøvet at lægge den før, så kan de lære reglerne videre til dig.

Hvis du nu føler, at du har fået fornyet mod til at prøve en kabale, så kan du gøre det på en side som edderkop-kabalen.dk, hvor du kan lægge en… ja, du gættede det, en edderkop kabale helt gratis.