home Serier, Streaming Billions får en sæson 2

Billions får en sæson 2

Billions er en af de serier der endnu ikke har fået specielt meget opmærksom herhjemme, og det er synd og skam, for der er tale om en serie der på en elegant og underholdende vis kombinerer det bedste fra House of Cards og Suits, og med en del lånte skuespillere fra bl.a. House of Cards og Sons of Anarchy.

 

Se den på HBO

I Danmark kan man på nuværende tidspunkt følge med i første sæson af Billions på HBO. Og har du endnu ikke givet dig selv fornøjelsen af et par afsnit af denne serie har du en masse til gode. Billions handler om den stenrige finansmogul Bobby Axelrod og statsanklageren Chuck Rhoades, der i første sæson bekriger hinanden. Bobby Axelrod lever det fede liv, men statsanklagerne Chuck Rhoades har udset sig Bobby Axelrod som værende det ultimative mål for ham. Alle ved at Axelrod laver mindre lovlige handler på aktiemarkedet, men ingen har været i stand til at bevise det endnu.

Billions kombinerer det til tider tunge fagnørderi fra House of Cards med advokatfokus fra Suits, på en ny og spændende måde. I USA er den blevet set af mere end 6 millioner, og det har altså gjort det til en af de nye serier der er værd at tage et kig på. Vil du vide mere? så tag et kig i traileren herunder!

 

Se trailer for Billions