home Serier, Streaming 4 serier, som du kan glæde dig til at streame i 2018

4 serier, som du kan glæde dig til at streame i 2018

Et nyt år betyder nye serier, og selvom det kan virke ulideligt at vente på nye serier eller nye sæsoner af din yndlingsserie, så er det jo altid godt at have noget at glæde sig til. Men du kan godt glæde dig, for 2018 bliver et godt streaming-år, når det kommer til serier.

Vi har samlet en liste over de serier, som vi ser allermest frem til at kunne streame i det nye år. Så læn dig tilbage i sofaen, og gør dig klar til at binge watche serier og nye sæsoner med snolder, din e-cigaret (så du ikke behøver at trykke pause for at få et nikotinfiks), og nyd det ene afsnit efter det andet af disse fantastiske serier.

The Handmaids Tale, sæson 2

De fleste af os sad tilbage bevægede, rystede og ivrige efter mere, da det sidste afsnit af HBO-serien The Handmaids Tale rullede over skærmen. 2017 var for alvor året, hvor de seje, stærke, sårbare og sande kvinder indtog skærmen, og heriblandt var the Handmaids Tale. Heldigvis for os skal vi kun vente til april, hvor anden sæson af den dystopiske serie får premiere. Offred vender nemlig tilbage, og fra hvad vi kan se på teaseren, ser det ud til, at der er endnu flere nervepirrende ting i vente i denne sæson.

Har du endnu sæson et til gode, så anbefaler vi på det kraftigste, at du fordriver ventetiden med at varme op med den. The Handmaids Tale tog hele 8 Emmy-priser for sin første sæson herunder hovedprisen for bedste Dramaserie. Vi er spændte på at se, hvordan skaberne følger op på succesen til april, hvor sæson 2 vises.

Hvor: HBO

Hvornår: April

Making a Murderer, sæson 2

Som noget ekstraordinært er skaberne af Making a Murderer nu på banen med endnu en sæson af den ultra populære serie om Steven Avery. Her genoptages Steven Avery-sagen med seriens anden sæson, som hedder Convicting a Murderer. Den har været et par år undervejs, og nu er det altså endelig året, hvor vi igen kan følge den måske uskyldigt dømte Steven Avery.

Convicting af Murderer dykker ned i retssagen, som blev ført mod Steven Avery for mordet på Teresa Halbach i 2005 – og som han stadig er fængslet for. Ifølge seriens skabere kan vi forvente en sæson, som giver et endnu mere nuanceret syn på forløbet før, under og efter retssagen.

Hvor: Netflix

Hvornår: Endnu ikke fastslået

Altered Carbon, sæson 1

Sci-fi genren synes for alvor at have vundet sit indpas i film og serier i løbet af de sidste år, og nu kan vi altså glæde os til endnu en spritny serie, der tematiserer en (måske?) mulig fremtid. “Lev evigt i den krop, du fortjener”, er det besnærende slogan for den virksomhed, der kan tilbyde dig evigt liv i den nye sci-fi-serie fra Netflix.

I Altered Carbon er præmissen, at du kan downloade din bevidsthed, som herefter kan placeres i et nyt hylster. Tankerne ledes hurtigt hen på kæmpehittet Black Mirror (der også har varslet endnu en sæson), og det synes aldrig at være helt uproblematisk, når mennesket begynder “at lege Gud” – og heller ikke i denne serie, der foregår flere hundrede år fremme i tiden. Hovedpersonen spilles af en tidligere oprørssoldat, hvis sind har været fængslet i århundrede, men nu genoplives for at opklare et mord.

Hvor: Netflix

Hvornår: d. 2. februar

X-files, sæson 11

Vi kommer selvfølgelig ikke uden om sci-fi/mysterie-serien fra 1990’erne, som tilbage i 2016 blev genoplivet efter 14 års pause. Modtagelsen var blandet, men skaberne har alligevel valgt at lave en sæson 11 – til stor glæde for de mange loyale fans, som serien har opbygget.

I sæson 11 får vi mulighed for endnu engang at opleve de to agenter Fox Mulder og Dana Scully efterforske paranormale aktiviteter over 10 afsnit.

Hvor: Viaplay

Hvornår: d. 4 januar

Blandt andre serier med nye sæsoner i 2018 er: Divorce, Baskets, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, Homeland, Taboo, Mindhunter, The Office, Peaky Blinders, Outlander og mange flere.