home Film, Streaming Se film med dit mobilabonnement

Se film med dit mobilabonnement

I dag anvender de fleste deres smartphone til alt muligt, da man med det rette mobilabonnement har mulighed for at anvende både tale, beskeder og data, og der findes endda pakkeløsninger til mobilen, således man kan streame film uden problemer, uanset hvor man befinder sig henne i landet. Det gælder blot om at have et godt mobilabonnement med 4G dækning, så man ikke har problemer med modtagekvaliteten og kan have gavn af en god internetforbindelse.

Udbydere af 4 G

Der findes fire forskellige teleudbydere i Danmark, og det drejer sig om disse:

  • TDC (35 mbit/s).
  • Telia (23 mbit/s).
  • Telenor (22 mbit/s).
  • 3 (18 mbit/s).

Tallene i parantes angiver den hastighed, som man kan downloade data med via det 4G netværk, som man har valgt i sit mobilabonnement, og TDC er derfor det bedste og mest dækkende 4 G netværk i Danmark. De mindre mobilselskaber lejer sig derfor ind under ét af de store mobilselskaber, således de alligevel kan tilbyde deres kunder et godt mobilabonnement med hurtig dataoverførsel.

Film og musik abonnement

De fleste teleselskaber har derfor flere pakkeløsninger til deres kunder, således man kan vælge det mobilabonnement, der bedst passer til det aktuelle behov. Man kan for eksempel hos YouSee købe et mobilabonnement, der giver adgang til masser af musik og film, og samtidigt kan man så nyde mobiltelefoni og beskeder med god dækning fra TDC netværket, som YouSee har lejet sig ind på. Priserne starter typisk fra omkring 150 kr. om måneden, hvor man endda har fri tale og frit antal beskeder hver måned.

En praktisk mulighed ved dette mobilabonnement er, at man kan ringe over wi-fi, såfremt man er indendørs, hvor 4G signalstyrker kan være langsomme på grund af vinduer og vægge. Der findes også abonnementer med adgang til mange millioner musiknumre og film, der kan opleves på din mobil, tablet eller PC, når man har tid og lyst. Man kan downloade musikken i forvejen, således man kan tage den med på flyveturen eller dele den med dine venner over Facebook og Twitter. Man kan opleve musikken trådløst via SONOS, Bluetooth, Chromecast eller AirPlay, så der er altså masser af muligheder at vælge imellem.