home Film, Streaming Gys og spænding i The Walking Dead

Gys og spænding i The Walking Dead

Hvis man bare ikke kan få nok af action og gysere, så findes der heldigvis masser af spændende afsnit i serien The walking dead, der nu har kørt i mange sæsoner på TV, så de fleste nok har hørt om denne zombie saga. Er man kommet lidt sent ind i serien, så kan man heldigvis finde alle afsnit og sæsoner af The walking dead hos Blockbuster, hvor man jo både kan downloade og streame film og serier til sin computer eller mobil, så det både er nemt og fleksibelt at se film fremover.

Fakta om serien

The Walking Dead er en dramaserie med et kraftigt element fra horror branchen, da det jo handler om zombies i fremtiden, således alle kæmper mod alle for at overleve. Serien startede i 2010, og der findes allerede 7 sæsoner, så der er afsnit nok at følge med i. Der findes en del film og serier fra USA om post-apokalyptiske fremtid, hvor det nuværende samfund er gået i opløsning.

Serien stammer oprindeligt fra en tegneserie af samme navn af Robert Kirkman, Tony Moore samt Charlie Adlard. Hovedpersonen er sheriffen Rick Grimes, der har lagt i coma i lang tid men nu vågner op til en verden, hvor en zombieepidemi er brudt ud. Rick vil nu finde sin familie og andre overlevende. Det er TV stationen AMC i USA, der står bag serien, der har fået masser af flotte anmeldelser, således serien hele tiden har nye elementer og tiltag, der tiltrækker seerne, og i Danmark har man kunne følge serien på stationen DR3.

Handlingen i The walking dead

Handlingen i serien The walking dead følger især den tidligere politibetjent Rick, der har været i koma i flere måneder, da han blev skudt. Han vågner op til et mareridt, da han tilsyneladende er den eneste levende person i verden, da alle omkring ham er blevet til underlige zombier. Han har både en kone og en søn, så dem må han få fundet, og han begiver sig mod Atlanta med masser af zombier i hælene.

Heldigvis møde Rick i Atlanta en anden overlevende Glenn, som tager Rick med til en lejr uden for byen. Her finder Rick sin kone og søn samt hans partner og bedste ven Shane. Nu holder de alle sammen i den lille gruppe mod den store overmagt af zombier. I denne nye verden kan man ikke stole på mange personer, så det drejer sig kun om at overleve. I serien møder man derfor mange tragiske skæbner med terror, kon­flik­ter og for­hin­drin­ger men også kærlighed og had.