home Film Er du i humør til en filmklassiker?

Er du i humør til en filmklassiker?

Kender du det, når man bare er i humøret til en god film, men virkelig ikke kan finde ud af, hvad man skal se? Den situation har vi vidst alle stået i før. Især på de søndage, hvor det regner udenfor og vi kun har lyst til at ligge indenfor under vores dyne. Hvad end det så er alene eller med dine venner eller familie, så er det enormt hyggeligt at ligge indenfor og se film med popcorn.

Vælg en film med spænding

Når du sidder og er helt blank på hvilken film, du skal vælge, så gå efter en film med masser af spænding. Det vil nærmest altid fange dig, og det er noget, som alle kan være med på. En film som Mission Impossible er helt sikkert en film med masser af spænding, som du ikke vil kede dig igennem.

Udover spænding, så indeholder den også på både god humor og vilde stunts og action. Der er ikke bare én, men 8 Mission Impossible film, så der er også nok til, hvis I er i humør til et filmmaraton.

Du går ikke ned på action

Med Mission Impossible går du ikke ned på action. Det er en række film, som er baseret på tv-serien af samme navn. Fortællingen tager udgangspunkt i Ethan Hunt, som er agent hos Impossible Missions Force. Herfra følger vi hans forskellige missioner igennem de 8 film. Hos BLOCKBUSTER kan du se alle filmene.

Her kan du vælge enten at leje eller købe filmene alt afhængig af, hvad dit behov er. Udover det, kan alle filmene ses på alle enheder, dvs. PC, Mac, Tablet, Smart TV og Smartphone. Du slipper for at betale for et abonnement, og kan bare nøjes med at betale for lige præcis det, du vil se. På den måde bliver det ikke nemmere for dig.