home Film Er du bidt af en gal pirat?

Er du bidt af en gal pirat?

Og med pirat mener vi ikke sørøvere i den form, vi kender fra vores egen verden. Vi mener sørøvere fra film og bøger, som tager ud på farlige og fantasifulde togter. Togter hvor der ingen regler er, og togter fyldt med overtro samt hævn.

Tilsætter du en excentrisk sørøver til den ligning, får du essensen af det, filmene Pirates of The Caribbean handler om. De er tilmed tilsat et stjernespækket skuespiller-felt, hvor de gode præstationer står i kø. Er du bidt af en gal pirat, kan du med fordel tage på togt med Johnny Depp i Pirates of The Caribbean.

Derfor skal du se Pirates of the Caribbean

Johnny Depp spiller den skøre, excentriske pirat Kaptajn Jack Sparrow, og det er ham, der har hovedrollen i alle filmene i Pirates of the Caribbean-serien. Jack Sparrow redder sammen med Will Turner (Orlando Bloom) den smukke Elisabeth Swan (Kiera Knightley) fra den forbandede besætning på skibet Black Pearl, der om natten forvandler sig til skeletter.

Du skal selvfølgelig se Pirates of the Caribbean, fordi Depp, Bloom og Knightley er en fantastisk skuespillertrio, som giver dig skøn underholdning i mange, mange timer.

Fem fantastiske Fantasy-film

I alt er der fem fantastiske film i denne fantasi-serie, og de er alle sammen seværdige. For én ting er, hvad det vil sige at begive dig ud på havet på farefulde togter – men en anden ting er, at du har forbandede skibe, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen på dig.

For hvad er det lige med Black Pearl og dens knoglede besætning? Hvorfor er de endt her, og har vores trio noget med det at gøre? Det, og meget mere, bliver du klogere på i første film. De resterende fire film byder på lige så farefulde og mystiske eventyr for vores trio fyldt med intriger og uforudsigelige udfordringer.

Lej dem på Blockbuster

Alle film i serien om Pirates of the Caribbean kan lejes hos Blockbuster. Du betaler kun for de titler, du ønsker at se, og så kan du tilmed se dem, når du selv har lyst.

Blockbuster har et stort udvalg af film og serier, som du kan streame fra din sofa. Det har aldrig været lettere at se film.