home Film Elsker du også Marvel Studios?

Elsker du også Marvel Studios?

Tegneserier har i mange år været yderst populære, og det har man i filmverdenen også udnyttet. Marvel Studios udgiver den ene superheltefilm efter den anden, og det gør de med stor succes. Vi er vilde med superheltefilm, fordi de for et øjeblik hiver os ud af vores daglige trummerum.

Marvel repræsenterer en lang række superhelte fra tegneserierne, og faktisk fører de dem også sammen i nye konstellationer, hvor de skal kæmpe sammen side om side mod fjenden. Elsker du Marvel Studios, skal du se dem alle – også den kære Captain America

Hvem er Captain America?

Filmene om Captain America foregår primært i tiden omkring anden verdenskrig. Den handler om Steve Rogers, som omdannes til superhelten Captain America, hvis mål er at besejre skurken Red Skull.

Red Skull har en mission og kun én. Det er at overtage verdensherredømmet. Han har en meget specifik plan om at benytte et artefakt kaldet Tesseract som en energikilde til netop det. Captain Americas eneste mission er at stoppe Red Skull. Se, om det lykkes ham i denne Marvel produktion.

The First Avenger, The Winter soldier og Civil War

Kender du Marvels Univers, ved du også, at en mission sjældent står alene. Og med flere missioner kommer flere film. Det er også tilfældet for Captain America. Den første film hedder The First Avenger, hvor Red Skull skal stoppes.

Herefter følger filmene The Winter Soldier og Civil War, hvor superhelten har andre farlige missioner. Start med The First Avenger. Kan du lide, hvad du ser, kan du med fordel gå videre med de andre film. Der vil altid være skurke, der skal fanges, og superhelte, der skal fange dem. Og heldigvis for det.

Stream dine film online

Captain America er en af Marvels superheltebørn, og der er langt flere superhelte, hvor han kommer fra. Heldigvis kan du blot streame Marvel-filmene online – helt uden binding.

Blockbuster er i dag en online platform, hvor du kan finde alverdens gode filmtitler – herunder mange af Marvels superheltefilm. De store fordele ved en online platform er, at du kan se de film, du vil, hvor du vil.

Rigtig god fornøjelse med Captain America.