home Film, Streaming Drøm dig tilbage til gamle dage med Olsen Banden

Drøm dig tilbage til gamle dage med Olsen Banden

Jeg husker tydeligt at have set alle Olsen Banden filmene flere gange som barn. Jeg har altid været vild med krimier, og Olsen Banden var på en måde børnenes udgave af krimien.

Derfor tager filmserien mig også tilbage til min barndom, hvorfor det både er en hyggelig og nostalgisk oplevelse.

Et tilbageblik på Olsen Banden

Olsen Banden er en fiktiv dansk kriminel bande i komedieserien af samme navn. Bandens leder er det kriminelle geni og den sædvanlige lovovertræder Egon Olsen og hans medskyldige er Benny og Kjeld. Gruppemedlemmerne er harmløse, meget sjældent rettet mod almindelige borgere og bruger aldrig vold.

De fleste af filmene starter med at Egon kommer ud af fængslet og bliver taget imod med en entusiastisk velkomst af ​​Benny og Kjeld. De tre mænd vil så have en øl sammen i Kjelds forfaldne hjem i et nedslidt Valby kvarter, hvor Egon vil informere sine venner om sin seneste plan, for det meste for at gøre dem millionærer.

Planerne er ofte to-trins planer, hvor den første del af jobbet går ud på at få skaffet udstyret til at udføre kuppet. Bennys hovedfunktion i kuppene, udover at være get-away-chaufføren, er ofte som ansvarlig for tingene, der skal bruges.

Egon bruger ofte tid med advokater eller ledere, som giver ham de oplysninger, han har brug for, såsom tjenestelister til det nationale postkontor. Egon er også ualmindelig dygtig til at bryde koden til pengeskabe, der opererer manuelt og har specialiseret sig i det fiktive ’Franz Jäger’ mærke.

Find Olsen Banden

Du kan finde Olsen Banden filmene hos Blockbuster, hvis du har lyst til at se eller gense de geniale film med Egon i spidsen for de kriminelle narrestreger, der gang på gang får sendt ham i spjældet. Du kan både købe og leje filmene hos Blockbuster, der også har en masse andre gode danske og udenlandske film på ’hylderne’.