home Serier, Streaming Swedish Dicks, en ny original Viaplay serie

Swedish Dicks, en ny original Viaplay serie

Netflix har i en lang periode fået stor ros for deres egne serie-produktioner med kæmpe hittere såsom House of Cards, Orange is the New Black og Narcos (Se flere af vores anbefalinger til gode Netflix serier her). At producere disse serier kræver naturligvis en massiv kapital, noget som Netflix uden tvivl har.

I kølvandet på Netflix’ succes forsøger Viaplay sig nu med selvsamme stunt, at produceren original serie. Deres første skud på stammen får det elegante navn “Swedish Dicks” der har en af Hollywoods populære skuespillere med i front, Peter Stormare.

Jakob Mejlhede Andersen, EVP MTG Programming and content Development Chief Content Officer, MTGX & Viaplay, udtaler følgende:

Vi er meget spændte over at kunne introducerer Viaplay´s første originale serie – Swedish Dicks, and derfor kunne udvide vores udbud endnu mere. Det er en international produktion, som foregår i LA med skuespillere som Peter Stormare og andre store nordiske navne. Vores brugere kan forvente en fuldstændig unik og underholdende serie”.

De to skuespillere Peter Stormare og den svenske komiker Johan Glans, skal spille to svenskere der forsøger at overleve i Los Angeles som privatdetektiver uden licens. I følge produceren Peter Settman minder Swedish Dicks ikke om noget som helst man har set før (Om end vores tanker automatisk slår hen på You Better Call Saul), og den er både hylende morsom og med seriøse undertoner.

Swedish Dicks kommer eksklusivt på Viaplay i 2016, og bliver tilgængelig i alle de nordiske lande.

Billede: Christian Steen