home Serier, Streaming Sons of Anarchy Spin Off

Sons of Anarchy Spin Off

Der har længe været rygter om, at den populære serie Sons of Anarchy ville få en spin off serie – og nu kan de mange fans verden over formentlig se frem til at komme tilbage i rocker-universet endnu en gang. Det er nemlig blevet offentliggjort, at Kurt Sutter der producerede SOA ikke får lov til at fortsætte med en anden sæson til sin serie “Bastard Executioner” der derfor kun får en enkelt sæson. Det giver ham dermed tid til at fortsætte på SOA spin off serien, som så mange har ventet på.

Den nye serie kommer til at omhandle rivalerne såvel som allierede fra banden “The Mayans”. Kurt Sutter fortæller i et interview at han dog ikke kommer til at være nær så involveret i den nye serie som han var i SOA. Hvad der dog er sikkert er, at han skal ud og interviewe en masse der har forstand på historien og kulturen, for at kunne levere sit bidrag til en kick ass serie.

Det rygtes at serien kan få premiere i slutningen af 2016, og at den kunne få navn efter The Mayans veste “Los Asesinos de Dios” eller “Assasins of God”.

Billede: JeepersMedia