home Film, Serier, Streaming Netflix serier du ikke bør gå glip af

Netflix serier du ikke bør gå glip af

Netflix er for længst gået ind i seriekampen, og her handler det ikke bare om rettighederne til alle de populære serier – men også om produktion af nye populære serier.

House of Cards og Orange is the new black er nok nogle af de mest kendte Netflix-serier som de selv har produceret, men er der mon andre man skal tage et nærmere kig på? Naturligvis! Netflix’ egne serier går under navnet “Netflix Original Series“, og der kommer jævnligt nye til på streamingtjenesten. Fordelen ved at se Netflix’ serier er, at alle afsnit i en sæson bliver frigivet på samme tidspunkt – perfekt til seriemarathon.

Læs med herunder og få et par forslag til hvilke fede serier du kan lade dig underholde af.

Marco Polo

Marco Polo foregår i en verden af grådighed, forræderi, seksuelle intriger og rivalisering og er baseret på den berømte opdagelsesrejsendes eventyr ved Kublai Khans hof.

Daredevil

Den blinde Matt Murdock bekæmper uretfærdighed som advokat om dagen og som superhelten Daredevil om natten i New Yorks Hell’s Kitchen.

Narcos

Den virkelige historie om Colombias berygtede, voldelige og magtfulde narkokarteller er fundamentet i denne barske dramaserie.

Bloodline

Da det sorte får i en højt respekteret familie truer med at afsløre mørke hemmeligheder fra fortiden, kommer hans søskendes loyalitet til at stå sin prøve.

Sense8

Fra filmskaberne bag The Matrix og Babylon 5 kommer denne spændingsserie, hvor otte mennesker er i stand til at opleve hinandens liv via telepati.