home Serier, Streaming Cruel Intentions bliver til serie

Cruel Intentions bliver til serie

Først var det 80’er / 90’er serien Hænderne Fulde der fik pustet nyt liv i sin gamle popularitet, med fortsættelsen på Netflix, og dernæst fik vi nyheder om at Gilmore Girls ligeledes kommer tilbage som en miniserie, også på Netflix.

Nu har vi via Variety fået bekræftet at kultfilmen Cruel Intentions fra 1999 bliver lavet til en serie. Der lader altså til at være lidt af en tendens i omløb hvor gamle klassikere hives frem i håb om at kunne genskabe succesen med et nyt format.

 

Sarah Michelle Gellar spiller med

Det var skuespillerne Ryan Phillippe, Reese Witherspoon og Sarah Michelle Gellar der udgjorde hovedrollerne i Cruel Intentions, og for nylig blev det bekræftet af Sarah Michelle Gellar vender tilbage til serien – i hvilken rolle vides dog endnu ikke. Hvad der dog vides er, at serien kommer til at omhandle livet for Sebastian og Annette’s søn (Ryan Phillippe og Reese Witherspoon). Ryan og Reese var som mange ved gift fra 1999-2007, men har siden hver især fundet nye partnere. Det er derfor måske tvivlsomt at de to vender tilbage som par i selvsamme serie.