home Serier, Streaming Better Call Saul sæson 2

Better Call Saul sæson 2

Spin off film og serier er altid risikable sats, for der er ingen garanti for at de vil blive taget godt imod hvis seerne har været begejstrede for den oprindelige produktion. Det må derfor også have været med med æresfrygt at producerne er gået ind til at skabe en spin off serie på den prisvindende og ekstremt populære serie “Breaking Bad”. Det har de ikke desto mindre gjort, og med ganske flot succes!

Navnet på spin off serien er “Better Call Saul” – hvor Saul er den knap så stuerene advokat fra Breaking Bad der hjælper Walter og Jesse med at hvidvaske deres enorme summer penge. I Better Call Saul er Saul selvsagt hovedpersonen, og her får vi hans historie at høre – og hans kamp for at blive en anerkendt (og godkendt) advokat. Det er nemmere sagt end gjort når man har fået sin licens online, kører i en ramponeret bil og kun tager de kriminelle i forsvar.

Den første sæson at Better Call Saul havde premiere i februar 2015, og det er netop bekræftet at sæson 2 får premiere i februar 2016.

 

Se traileren for sæson 2