home Film Robert Langdon vender tilbage i Inferno

Robert Langdon vender tilbage i Inferno

I 2016 får vi endnu en gang fornøjelsen af, at komme i selskab med den velvidende historiker og ekspert i symboler Robert Langdon. Det er naturligvis selveste Tom Hanks der igen træder i rollen som Hr. Langdon i Dan Browns bog “Inferno” som nu er ved at blive filmatiseret.

Fra Bog til Film

Det er tredje gang Dan Browns roman bliver filmatiseret, og du husker formentlig nok de to andre Da Vinci Mysteriet samt Engle og Dæmoner. Dan Brown er egentligt krediteret som forfatter på filmen, men der er David Koepp (der også skrev manus til b.la. Engle og Dæmoner) der er er hovedmanuskriptforfatter. Man kan derfor håbe, at han og resten af teamet har mod til at gå imod generiske fortællermæssige traditioner.

Danmark repræsenteret

Ligesom der i sidste film også var danske skuespillere med, så får vi endnu engang sat vores dygtige skuespillere på kortet, da Sidse Babett Knudsen spiller med, desuden er resten af rollebesætningen også imponerende castet, her tæller nemlig både; Franske Omar Sy som spiller den fysisk intimiderende Bouchard, og indiske Irrfan Khan fremviser den snu vendekåbe ”Provsten”.

Skal du også fuldende Dan Brown trilogien og se Inferno, så smid endelig en kommentar om hvad du syntes om filmen.

Inferno har premiere den 13. oktober 2016.