home Film, Streaming Oscar nomineret fantasy film med Angelina Jolie

Oscar nomineret fantasy film med Angelina Jolie

En hævngerrig fe drives til at forbande en nyfødt prinsesse, hvorefter hun opdager, at barnet kan være den ene person, der kan genoprette freden i deres urolige land.

Filmen Maleficent med Angelina Jolie i hovedrollen er en nyfortolkning af fortællingen om Tornerose. Fantasy filmen med Angelina Jolie i hovedrollen er desuden nomineret til en Oscar, hvorfor det bestemt er en film, der er værd at se.

Er du vild med eventyr, spænding og fantasy? Eller er du stor fan af den gudesmukke Angelina Jolie? Så vil filmen Maleficent bestemt ikke skuffe dig.

Filmen kan streames gennem Blockbuster, der har et stort udvalg af mange andre gode film til rådighed.

En alternativ fortælling om Tornerose

Vi kender alle sammen fortællingen om Tornerose, der sov i 100 år. Disney filmen Maleficent om den unge, smukke, renhjertede kvinde er på en måde en nyfortolkning af Tornerose.

Den unge kvinde vokser op i et fredeligt skov rige, indtil en dag, da en invaderende hær truer harmonien af jorden. Maleficent er eftersigende delstatens sejeste beskytter, men det skal senere hen vise sig, at hun er skaberen af hensynsløs forræderi. Opsat på hævn, står Maleficent over for en kamp med den invaderende konges efterfølger og som et resultat, placerer hun en forbandelse over hans nyfødte spædbarn Aurora. Som barnet vokser op, indser Maleficent dog, at Aurora har nøglen til fred i riget.

Filmen handler altså om, hvordan kaos og krig skal løses og Maleficent skal bekæmpes for igen at kunne genoprette freden i riget. Det er en spændende fortælling med overnaturlige væsener, smuk grafik og spektakulært skuespil, hvilket gør filmen værd at se.

En oase af film

Blockbuster har udviklet en streaming tjeneste, der indebærer en oase af film, hvor man kan finde film fra alle genrer, der henvender sig til flere aldersgrupper og interesser. Der er altså et stort udvalg af film og serier til rådighed hos Blockbuster, som man kan streame.

Maleficent er en af de gode film, der kan streames hos Blockbuster, hvor man kun betaler for de film, man streamer.