home Film, Udstyr Danske film kan ses mange gange

Danske film kan ses mange gange

De mange gamle danske film kaldes for den danske filmskat, fordi den består af så mange uvurderlige filmperler, og denne skattekiste vokser og vokser år for år. Der kommer nemlig hele tiden nye filmklassikere frem, men ofte går der nogle år, før man indser, at der er tale om en form for udødelig filmklassiker, som man kan have glæde af at se flere gange, hvor filmens indhold igen og igen kommer med nye budskaber og interessante indblik.

Hvis man elsker danske film, så bør man anskaffe sig en samling af sine favoritter, så man kan få glæde af disse film i årene fremover.

 

Sådan kan danske film opbevares

Man har bevaret film på flere typer medier gennem tiden, og udviklingen går meget stærkt på dette område. Til at starte med blev en film optaget på et professionelt filmkamera, hvorefter den blev kopieret ud på biograffilm og videokassetter, hvilket stadigt foregår men efterhånden går man i stigende omfang over til digital lagring af film, da man dermed hurtig kan kopiere indholdet over på et andet medie, og det foregår endda helt uden tab af kvalitet. DVD har derfor i de seneste år blevet dominerende medie, da man med DVD har en film bevaret i høj kvalitet, og indholdet kan bevares for mange år fremover.

Man kan også gemme filmen på en harddisk, og mange downloader og uploader film på internettet, så man derved har en digital kopi liggende som sikkerhedskopiering. Hvis man ikke er interesseret i at have sin egen samling, så kan man naturligvis låne film i videobutikker, som man kan downloade eller streame efter behov, men mange ønsker alligevel en privat samling af deres yndlingsfilm på DVD.

 

Køb DVD film online

DVD film giver en herlig fornemmelse, da man derved kan se filmen, hvor man vil og når man vil, og det er nemt at spole i filmen og sætte den på pause, og man kan medbringe filmen til alle lejligheder. Man kan købe DVD film i rigtig mange butikker rundt omkring i landet, men man finder det største udvalg på internettet i webbutikkerne, og fordelen ved at købe danske film hos CDON eller ved de andre store DVD film forhandlere på internettet er, at butikkerne på nettet ofte har en mere konkurrencedygtig pris samt et bredere udvalg, da de ikke skal bruge udgifter til dyre lagerlokaler i midtbyen samt aflønning af mange butiksansatte.

Ofte kan man finde helt nye danske film til langt under 100 kr. pr. stk., og dermed kan man netop udvælge sig sine favoritfilm, som man kan se sammen med venner og familie nu og i fremtiden. Mange af de gamle danske filmperler kan man i dag også finde på DVD, så hvis man virkelig værdsætter den danske skattekiste med gamle danske film, så kan man anskaffe sig de mange klassikere foran computeren derhjemme i ro og mag, hvilket er en nem og bekvem måde at supplere sin samling med klassiske gamle danske film. Man kan nu nyde de gode gamle skuespillere som Ove Sprogøe, Dirch Passer, Ghita Nørby, Ib Schønberg, Karl Stegger og mange andre kendte skuespillere i filmene med Far til Fire, Morten Korch filmene og mange flere.

 

 

Billede: DRs Kulturarvsprojekt