home Film Bridget Jones vender tilbage, nu med baby!

Bridget Jones vender tilbage, nu med baby!

Tøsefilmen over dem alle laver comeback i 2016, og det er naturligvis vores alle sammens Bridget Jones der igen underholder med sine uheldige oplevelser og mindre flatterende vinkler der står i fantastisk kontrast til nutidens idealer.

Den nye Bridget Jones film hedder ”Bridget Jones’s Baby”, og det forventes at den har premiere i Danmark den 15. September i 2016. I den nye film er Bridget Jones i 40’erne, og den kommer til at handle om graviditet samt de lykkelige stunder som førstegangsforældre, eller…

Forfatter Helen Fielding er jo ikke en der forfalder til at vise det perfekte billede, så mon ikke vi i den grad får de meget lidt glamourøse sider af forældretilværelsen at se?

Sammen med Renée Zellweger der spiller Bridget Jones vender Colin Firth naturligvis tilbage som Mr. Darcy, og så får vi selveste McDreamy at se, nemlig Patrick Dempsey der er kendt fra Grey’s Anatomy.

Indtil Bridget Jones’s Baby får premiere kan vi jo gense de to andre film, så her får du lige et kærligt tilbageblik til den første fantastiske tøsefilm: