home Streaming Gilmore Girls vender tilbage

Gilmore Girls vender tilbage

Tusindevis af fans verden over har ventet på det: en fortsættelse til Gilmore Girls der sluttede med sin 7. Sæson i 2007. For hvad blev der af Rory efter hun afviste Logans forlovelse, og i stedet tog ud for at blive den nye Christiane Amanpour? Og hvad med Lorelai der aldrig fandt sammen med Luke? Spørgsmålene er mange, og nu får vi forhåbentlig svar på nogle af dem, når Gilmore Girls vender tilbage.

Nyt format

Modsat seriens oprindelige form, altså tv-serie, bliver de produceret som fire film med en varighed på 90 minutter. Det er Netflix der i samarbejde med seriens skaber Amy Sherman-Palladino, er blevet enige om at lave de nye Gilmore Girls film – hvilket uden tvivl vil blive en kæmpe succes for Netflix.

Ingen aftaler, endnu

Der er eftersigende ikke underskrevet aftaler med de originale skuespillere endnu, men det forventes at alle accepterer, bortset fra Edward Hermann der spillede Richard som døde i 2014. Vi håber i hvert fald på at se Rory, Lorelai, Luke, Sookie, Emily og måske Dean, Logan og Jess? Tja og alle de andre, naturligvis!